Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges karácsonyi ajándék ötletek

ShopRenter - 2019. 11. 11. 11:00:07
Céges karácsonyi ajándék ötletek
Céges karácsonyi ajándékötletek kiválasztása során érdemes olyan ajándékokat választani, amelyek megfelelnek a cég kultúrájának és az alkalmazottak ízlésének. Az alábbiakban találsz néhány ötletet:

Céges karácsonyi ajándékötletek kiválasztása során érdemes olyan ajándékokat választani, amelyek megfelelnek a cég kultúrájának és az alkalmazottak ízlésének. Az alábbiakban találsz néhány ötletet:

  1. Egyedi ajándéktárgyak a cég logójával: Például munkatársaknak vagy ügyfeleknek szánt emblémázott bögrék, pólók, kulcstartók vagy tollak.

  2. Céges rendezvény vagy vacsora: Szervezz céges karácsonyi bulit vagy vacsorát, ahol az alkalmazottak együtt ünnepelhetnek.

  3. Ajándékutalványok: Olyan ajándékutalványokat adhatsz, amelyekkel az alkalmazottak saját választásuk szerint választhatnak ajándékot, például bevásárlás, étterem vagy szórakozás terén.

  4. Karitatív adomány: Az alkalmazottak nevében adhatsz egy nagyobb összeget egy jótékony célra, amely fontos számotokra vagy a cég számára.

  5. Gyümölcskosarak vagy ajándékcsomagok: Olyan kosarakat vagy csomagokat készíthetsz, amelyek tartalmazzák például finom ételeket, borokat vagy más luxuscikkeket.

  6. Egy nap pihenés: Ajándékozhatsz az alkalmazottaknak egy kis kikapcsolódást egy wellness hétvégével vagy egy spa-nappal.

  7. Könyvek: Válassz ki népszerű vagy inspiráló könyveket, amelyekkel az alkalmazottak fejleszthetik szakmai vagy személyes készségeiket.

  8. Karácsonyi dekorációk: Ajándékozhatsz céglogós karácsonyi díszeket vagy más dekorációkat, amelyekkel az alkalmazottak otthonukban ünnepelhetnek.

  9. Céges tréningek vagy fejlesztési lehetőségek: Ajándékozhatsz részvételt olyan tréningeken vagy fejlesztési programokon, amelyek segítik az alkalmazottak karrierjét.

  10. Céges szabadnap: Adhatsz az alkalmazottaknak egy extra szabadnapot, amelyet számukra kiválasztott dátumon vehetnek ki.

Fontos, hogy az ajándékot választók gondosan gondolják át az alkalmazottak és az ügyfelek igényeit, és olyan ajándékokat válasszanak, amelyek örömet okoznak és értékelést fejeznek ki. Az egyedi megoldások mindig a legjobbak, hiszen az alkalmazottak és ügyfelek értékelni fogják az odafigyelést és a gondoskodást.

Tartalomhoz tartozó címkék: Céges ajándékok