Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges ajándék ötlet nőnapra: szépség csomag, variálható méret, összetevők

Akár 300 darab rendelést is tudunk teljesíteni.
 
Céges ajándék esetén javasoljuk, hogy minden esetben kérj ajánlatot, erre nagyon gyorsan, maximum másnap megküldjük az árat és már meg is tudjuk mondani a várható elkészítési időt.
Decemberben megduplázzuk a gyártó kapacitásunkat, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni, azonban azt javasoljuk, hogy december 18. hétfőn legkésőbb add le a céges megrendelésed, hogy a futárszolgálat odaérjen vele a céges bulitokra.
 
Elérhetőség: 200 db raktáron
Szállítási díj: 1.777 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
Diszkrét csomagolás
Rugalmas kiszállítás
Örökrózsa

Leírás és Paraméterek

Az ajándékozás üzleti környezetben számos különböző okból történhet, és a vállalatok eltérően kezelhetik ezt a kérdést. Általánosságban elmondható, hogy vállalatok ajándékozhatnak dolgozókat és üzleti partnereket is. 
Az év vége (november és december) általában a leggyakoribb időszak az ajándékozásra mind dolgozók, mind üzleti partnerek esetében, különösen karácsony előtt. Az üzleti partnerek ajándékozását gyakran követi az üzleti év vége vagy az üzleti évet megelőző hónapokban. Az év eleje (január és február) is gyakori időszak lehet az üzleti partnerek ajándékozására, hogy erősítse az üzleti kapcsolatokat az új év kezdetén.

Dolgozók:

  1. Évfordulók és Jubileumok: Dolgozók hűségének és hosszú távú szolgálatának megünneplése.
  2. Karácsony és Újév: Az év végi ünnepek alkalmából.
  3. Születésnapok: Minden dolgozó születésnapja.
  4. Teljesítményértékelés vagy Sikerek: Amikor a dolgozók kiváló teljesítményt nyújtanak vagy egy projektet sikeresen lezárnak.
  5. Céges Rendezvények: Például céges évfordulók vagy nagy projektek befejezése.

Üzleti partnerek:

  1. Üzleti Megállapodások Értékelése: Az üzleti kapcsolatok megszilárdítása céljából, például egy fontos szerződés aláírásakor vagy egy sikeres üzleti projekt befejezésekor.
  2. Üzleti Évfordulók: Az üzleti kapcsolat éveinek megünneplése.
  3. Kiemelkedő Eredmények: Ha az üzleti partner kiválóan teljesít vagy különleges eredményeket ér el.
  4. Köszönetkifejezés: Az év bármely szakaszában, amikor az üzleti partner segít vagy támogat a vállalat céljainak elérésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!